Diensten
Diensten

Dorpse vriendelijkheid en grenzeloze autoservice

Autobedrijf Verspreek in Berkel en Rodenrijs
Dorpse vriendelijkheid en grenzeloze autoservice

Onderhoud, reparatie en keuring van uw auto

Uw trouwe bolide brengt u dag in dag uit waar u naartoe wilt – of moet. Het enige dat hij van u terugvraagt is een klein beetje liefde, onderhoud en reparatie als hij het nodig heeft. Is uw auto kapot? Leen bij Autobedrijf Verspeek gratis een auto, een fiets of laat ons u naar het station brengen.

Apk zonder afspraak in Berkel en Rodenrijs

Is uw auto al apk-gekeurd? Autobedrijf Verspeek keurt elke personen- en bedrijfsauto tot 3500 kilo die rijdt op benzine, lpg of diesel. U hoeft hier geen afspraak voor te maken, maar dat mag natuurlijk wel. Van maandag tot en met vrijdag kunt u langskomen zonder afspraak. We keuren uw auto dezelfde dag nog. Is uw auto afgekeurd? Dan repareren we hem in overleg met u.

apk zonder afspraak met Autobedrijf Verspeek Berkel en Rodenrijs

Grote en kleine beurt aan uw auto

Breng uw auto met een gerust hart langs voor een grote of een kleine beurt. We geven vooraf duidelijk aan wat er moet gebeuren en rekenen voordat we beginnen uit wat de beurt gaat kosten. Komen er onverhoopt toch extra kosten om de hoek kijken? Dan bellen we u eerst want ongevraagd sleutelen, past niet in ons straatje.

Autoschade repareren door Autobedrijf Verspreek in Berkel en Rodenrijs

Reparatie

Autobedrijf Verspeek is betrouwbaar. We repareren alleen wat nodig is en proberen altijd uw kosten te drukken. 

kleine beurt auto door Autobedrijf Verspreek in Berkel en Rodenrijs

Vakantiecheck

Een roadtrip met vrienden door Europa, met de kinderen op de achterbank naar Zuid-Frankrijk of een surfvakantie in de Spaanse golven. Weet u zeker dat uw auto die lange vakantierit wel aankan? Hoe staat het met de vloeistoffen, koelsysteem, bandenspanning en uw remmen? Laat voor de zekerheid uw auto checken.

Voor al uw onderhoud en reparatiewerkzaamheden