Diensten

Dorpse vriendelijkheid en grenzeloze autoservice

Uw trouwe bolide brengt u dag in dag uit waar u heen wilt. Het enige dat hij van u terugvraagt is een beetje liefde, onderhoud of reparatie als hij dit nodig heeft. Is uw auto kapot of heeft hij onderhoud nodig? Maak tijdens de reparatie of beurt bij Autobedrijf Verspeek gratis gebruik van een leenauto, een leenfiets of laat ons u naar het station brengen.

Apk-keuringen

Autobedrijf Verspeek keurt elke personen- en bedrijfsauto tot 3500 kilo op benzine, LPG of diesel. U hoeft hier geen afspraak voor te maken maar dat mag natuurlijk wel. Van maandag tot en met vrijdag kunt u langskomen zonder afspraak. We keuren uw auto dezelfde dag nog. Is uw auto afgekeurd? Dan repareren we hem in overleg met u.

Keur mijn auto

Grote of kleine beurt

Breng uw auto met een gerust hart langs voor een grote of een kleine beurt. We geven vooraf duidelijk aan wat er moet gebeuren en rekenen, voordat we beginnen, uit wat de beurt gaat kosten. Komen er onverhoopt toch extra kosten om de hoek kijken? Dan nemen we eerst contact op. Ongevraagd sleutelen, past niet in ons straatje.

Maak een afspraak

Vakantiecheck

Een roadtrip met vrienden door Europa, met de kinderen op de achterbank naar Zuid-Frankrijk of een surfvakantie in de Spaanse golven. Weet u zeker dat uw auto die lange vakantierit wel aankan? Hoe staat het met de vloeistoffen, koelsysteem, bandenspanning en uw remmen? Laat voor de zekerheid uw auto checken zodat uw veilig op weg kunt.

Ik wil een check

Autobedrijf Verspeek
Industrieweg 52 
2651BD Berkel en Rodenrijs, Zuid- Holland

Openingstijden

Maandag                                          0730 - 1730

Dinsdag                                            0730 - 1730

Woensdag                                        0730 - 1730

Donderdag                                       0730 - 1730

Vrijdag                                              0730 - 1730

Zaterdag                                           Op afspraak